Wysłany: 2009-11-19, 14:23 Fotorelacja The Spoils Relaunch
Zapraszam do oglądania zdjęć Fajnie jakbyście też napisali na forum jak wam się podobało, czy zmienili byście coś, czy było idealnie, czy kompletna klapa
Zdjęcia by Repek
DSC01720.JPG
Plik ściągnięto 1336 raz(y) 40.2 KB
DSC01718.JPG
Plik ściągnięto 1336 raz(y) 46.63 KB
DSC01715.JPG
Plik ściągnięto 1336 raz(y) 48.43 KB
DSC01710.JPG
Plik ściągnięto 1336 raz(y) 47.58 KB
DSC01707.JPG
Plik ściągnięto 1336 raz(y) 54.36 KB
Ostatnio zmieniony przez Sherincal 2009-11-19, 14:23, w całości zmieniany 1 raz
Ja tam byłem dobrze się bawiłem, wino wódke piłe... no dobra nie piłem bo było juz późno i mało komu sie chciało Ogólnie bylo bardzo fajnie, dobrze zrobiony turniej i wogóle inicjatywa. Szkoda tylko ze do Oxa mam jakies 700 km bo bym wpadł raz na jakis czas
Też tam byłem! Ale zaraz strzelę focha - spędziłem z Wami pół Falkona, wygrałem jeden miniturniej i nawet na jednym zdjęciu mnie nie ma Poza tym mi się bardzo podobało, żałuję tylko że nie zdążyłem sobie rougowego decka kupić, teraz będę musiał przepłacać
hehe no niewierze znowu wygral ten bankiert no ale niebylo mnie warlorda z elblaga ;p;p;p hehehe ktory zawsze cos tam namiesza hehehe ale Marcioch sie prezentuje sexi w tej koszulce moze niedlugo sie zobaczymy na turnieju w gdyni pozdro dla calej ekipy z gemoxa z gdyni
też tam byłem ; D a jest ktos z Lublina co gra w Spoils? bo ja sobie kupiłem na falconie karty ale tylko 1 osobe znam co w to gra jest ktoś jeszcze ; D?
[ Dodano: 2009-11-30, 12:15 ]
a tak pozatym ma ktoś horsemagjic jeźdza apokalipsy rare co daje +1 do all statystyk? z gearsmitha? bo mam zaportrzebowanie ; D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum